Qui som?


L'Associació Cultural i Recreativa La Palmera (ACR La Palmera) és una entitat sense afany de lucre creada l'any 1984 amb la finalitat de donar servei als veïns i veïnes del barri de La Palmera i, per extensió, a tot el districte de Sant Martí de la ciutat de Barcelona.

Promovem la igualtat d'oportunitats oferint activitats de caire cultural i de qualitat per a infants, joves i adults.

Pensem que tothom té dret a desenvolupar les seves capacitats des de les edats més primerenques fins la maduresa, i, poder dur a terme les activitats  que més els agradi o bé que necessitin per al seu creixement o qualitat de vida.

A més a més, el nostre compromís amb el barri es concreta amb la participació i/o l'organització de diferents esdeveniments al llarg de l'any, com ara la festa major (al mes de juny), celebració del dia de la dona amb una calçotada a la Plaça de La Palmera (començaments de març), la castanyada (octubre), la recollida de joguines solidària (desembre), la cavalcada de Reis (gener)...

La principal activitat rau en la gestió del Centre de Barri La Palmera amb criteris de transparència, esperit de servei, sostenibilitat i de cohesió social. Aquesta gestió permet la convivència amb altres entitats: Casal d'Avis La Palmera, Club de Petanca La Palmera i La Pizarra de Raimunda que fan servir les instal·lacions del Centre de Barri com a usuaris habituals.